Славні люди, українці!
Можна Вам защедрувати?!
В животрепетній щедрівці
Всіх гараздів зичу в хату!
… Щедрівочка щедрувала
Теплу радість віншувала.
Все молила Бога щиро:
Миру, миру, всім нам – миру!
Припадала до порога –
Вір, настане Перемога!
Сонце сяє між діброви:
Рік засіється добром вам!
Щоб родило людям хлібом,
повнився сарай і хлів їм.
щоб з кутею та узваром,
наш козак гопак ушкварив.
Діти мирно йшли до школи,
колосилось рідне поле.
щоб усе відбудували,
щоб з країн чужих вертали
на свої родючі ниви.
Щоб жили всі без війни ви!
Щоб з’єдналися родини –
З Новим роком, Україно!
Всім – здоров’я! Тихих ранків!
Щедрий вечір! Йде Маланка!