Небо – чорний водоспад,
Зорі на небі горять.
Спи, мій янгол, хай насниться
Тобі світлий райський сад.
Мати поруч, мати тут.
Я всі страхи відведу.
Спи, ягнятко, хай насниться
Тобі пісенька в саду.
Пташка пісеньку співа,
Крилом землю накрива.
Спи, зайчатко, хай насняться
Тобі справжнії дива.
Лети в зоряні краї
На пташиному крилі.
Спи, маля, нехай насниться
Тобі радість на землі.
Зазирни у далині
На твої майбутні дні.
Спи, дитино, ти побачиш,
Будуть щасливі вони.
А як сонечко зійде,
Зайчик сонячний прийде.
Спи, серденько, доки вранці
Тебе зайчик не знайде.