За вікном така собі погода-
Наче дощ, а начебто і ні.
Не сприяє настрою природа,
І тому думки мої сумні.
Про хороше думати не сила.
Про погане - сам якось не звик.
То ж лавина спогадів накрила,
Проглядаю весь минулий рік.
І отак, насупившись хандрою,
Я берусь за створення віршів.
Всі вони із ноткою сумною,
Підсвідомо взятою з дощів.
Все розвіє ранок після ночі,
Розлетяться хмари, зникне сум,
Крізь фіранку промінь затріпоче,
З’явиться побільше світлих дум.
Відповідно, з атмосферним тиском,
Змінюється спектр відчуттів:
Вищий тиск - мій настрій буде з блиском,
Нижчий тиск - я в настрої дощів.
2022 рік
Номер картки для донатів:
Ощадбанк
4790 7299 3591 8979
Мостюк Сергій Миколайович