Я тебе шукатиму в архівах.
Серед тих запилених полиць.
Я тебе шукатиму у найдавніших книгах.
Твої очі - містять стільки таємниць.
Я тебе знайду , покличу!
Мовчання- це буде відповідь твоя?!
Я знаю, буде , я пам'ятаю тишу вічну.
Я пам'ятаю ще твоє ім'я.
Ти спи спокійно,тихо.
Як тисячі в могилах тих.
Я ще почую уві сні твоє славетне ехо.
Заплачу й буду жити далі, для тих, хто це зробить не встиг.