За друзів всіх розкиданих по світу
Із ким життя звело й кого люблю
Теплом чиїм я був завжди зігрітий
За них сьогодні Бога я молю:
Пошли їм сил, удачі і здоров'я,
І не покинь у найскладніший час.
Благослови і ласки дай з любов'ю,
У вірі укріпи, як в перший раз.
І захисти їх у лиху годину,
Надію на майбутнє дай нам всім.
Повернення цілими у родини
І перемоги дай передусім.
Щоб дім їх був в добрі, в теплі й в достатку,
Щоб бурі оминали їх скоріш.
Усе хай буде в них завжди в порядку,
А друзі зустрічалися частіш
Хоч друзі і розкидані по світу,
Моя молитва кожного знайде.
Із ранку з променями світла
Благословення в кожен дім ввійде.