Всю новорічну ніч повітряна тривога
Тавром пекельності від ворога була.
В нас Запорізька Січ у погляді від Бога
Та з пращурів бринить незламності струна.
Душа в нас Волі, шлях – за небокрай,
Де пісня Долі, а в зоря́х Сковорода й Мамай.
(дома, в 30-ти км від Києва 1 січня 2023р.)