Ось Новий рік ступає на поріг
Й шалені будить сподівання...
Дарує радість й тисячі доріг,
Тепло усмішок і кохання,
Любові і надії повний міх
І все заносить до господи
Гараздів, злагоди, земних утіх,
Достатку, миру, щастя, згоди
Серед всього дарує усім нам
І сил, й терпіння, й допомогу,
У серці кожного будує храм
І святу віру в Перемогу