За мирне життя молю, Миколаю,
Щоб Бог на Землі зло й жорстокість спинив.
Святителю, вся Україна благає –
Хай згасне пекельна пащека війни.
О наш Чудотворцю, великий, предивний!
Прошу захисти від біди та хвороб.
Щоб, ніби сліпий, люд життям не блудив наш –
Нехай в Україні квітує добро!
Заступництвом люд визволяв ти від смерті,
Нехай же ракети до нас не летять.
У Бога проси для людей милосердя –
Незламна країна горює від втрат…
В хвилину, де сила стає заслабкою,
Подай бійцям руку свою помічну.
Нехай захисник вийде цілим із бою –
Не ми розв’язали безжальну війну.
На стежку добра нас настав непохитну
І віру підтримай нетлінну в Христа.
Наш край вбережи, хай він знову розквітне,
Міць рук, ніби щит – над дитиною став.
В людей з добрим серцем бажання здійсняться,
Святий їм покаже шлях вірних стежин.
У ніч чудотворчу склади в пучку пальці,
І разом зі мною молитву скажи…