Хмарний сьогодні був ранок,
Вечір на смак ніби згірклий...
Білий бузок у паркана
Біля скрипучої хвіртки.
Хміль від бузкового тру́нку*,
Терпко-солодкого чаду*.
Вщент спопеляючи думку,
Вітер гуляє по саду,
Там, де відцвілої вишні
Цвіт пелюстки нині скинув.
Господи Боже Всевишній,
Від негативного впливу
Погляду, дум чи то слова
Нас борони – від усього
Того, що цілодобово
Ходить по сліду убого!
Білий бузок у паркана
Біля скрипучої хвіртки.
Хмарний сьогодні був ранок,
Вечір на смак ніби згірклий...
08.05.2019
*тру́нок - п'янкий запах; пахощі
*чад - міцний, густий, п'янкий запах, що його виділяють рослини, особливо під час цвітіння
–––––––––––––––
Картинка з інтернету
–––––––––––––––