Зима взяла права у руки,
І всі обов"язки свої.
(Вона не впала у розпуку,)
Вони у неї не прості.
Навколо все укрила снігом,
Морози випустила з рук.
І лиш одним холодним вдихом,
Добралась швидко і до хуг.
Мороз хотів погріти душу,
В кватирку швидко він заліз.
Я вам сказати оце мушу:
В Кота враз став червоним ніс.
Зайшли і зашпори у лапи,
(Ось холод в хату що приніс!)
У грудях в нього чути хрипи,
Його життя пішло навскіс.
Мороз приліг на батарею,
Щоб свою мрію тут здійснить.
Вона була немов ріднею,
Немов цей холод студенить.
Пішов несолоно хлебавши,
Туди і звідки він прийшов.
Свій відчай у душі сховавши,
Він біг надвір вже стрімголов.
Дякую! Якщо ви про мою, то чомусь почала хворіти: кашляє, диарея, вночі хропить..
Та ми її любимо, хоч з нею 4 роки вже намучилися. Лікуємо, виховуємо ...Ось так!