Не за тридев'ять земель,
Не у потойбіччі,
А де інша паралель –
Сам собі у вічі
Зазирає цільний дух,
Бачить свою сутність.
Досконалий зір та слух
Божу має чутність.
Там журчить чудес струмок.
З вечора до ранку
Від тяжких не мре думок
Розум в забаганках...
Не за тридев'ять земель,
Не у потойбіччі,
А де інша паралель –
Непідробна вічність.
Не буває там зими,
Ллється спів весняний.
В тому співі справжнє "МИ"
Наче цвіт духмяний.
Чорних там нема дірок,
Не псують вік бганки*,
А у небі між зірок
Райдужні альтанки...
23.03.2019
*бганка - зморшка
–––––––––––––––
Ілюстрація:
Олена Саппа
"Райдужна альтанка"
–––––––––––––––