Привіт плането. Зупинися!
Вже скільки мучаєшся ти?
Привіт плането синьолиця..
Спини себе і не крути.
Усе обман в твоєму світі ..
Усе безглузде й маячня .
Священне слово у завіті -
нічого інше, як брехня.
Горіть мені в лихому пеклі,
якщо воно десь дійсно є.
*
Тебе єврей давно за шеклі,
з твого дитинства продає.
Твою любов, твою науку ..
Твою удачу на війні .
Продав давно він мою руку,
що бреше римою мені.
Продав давно він мою душу,
та дише демонам у лоб.
При цьому сам собі ще мушу,
купить простий, убогий гроб.
При цьому сам себе зректися
і бути винним в-всьому сам .
А може в очі подивиться ?
І страх віддать твоїм вітрам ?
А може дійсно є ті шанси,
дійти якоїсь істини ..
Класичні правди й ренесанси,
захоплюють мене в мені ..
.. Закохують у Божий світ
і знову вірують у Бога..
Який царем був всіх століть ..
Тепер остання ця епоха .
27.11. 22, 2:55