Хто на лижному курорті
В горах «Е-ге-гей!» гукав?
Руль. Дві лижі. Обороти
Набирає снігокат.
До морозу – не звикати,
Швидко мчиться сноускут.
На зимовім самокаті
Їду схилом по сніжку.
Ще побачили в YouTube
Спуск із гірки надстрімкий.
Знаємо тепер, це – тюбінг,
Надувні зручні санки.
Чи ватрушку для екстриму,
Чи льодянку – обирай.
Тож давай із нами в зиму –
Нас чекає справжній драйв!