Ракети знову? Ну О’кей .
Вже більше ста за день? - Та хоч мільйони.
Ми вас навчимо. З вас, звірей,
На сотню років будуть нам міньйони.
Вам смішно? Смійтесь! Є у вас ще час,
Допоки ми ідем по ваші мертві душі.
Наш чорнозем вдобрився вже 100 тисяч раз.
І кормлять крабів в морі стільки ж, як на суші.
Я бачу страх у вас. У нас він вже минув.
Ми вже навчились жити без води і світла.
Диктатор ваш мети не досягнув,
І від безвиході руйнує наші житла.
Ви бійтеся. Щодня ще більш, і більш.
Хай страх з’їдає вас, доводить до тремтіння.
І добре зважте зараз, що є важливіш:
Нова машина у вдови, чи все ж ясне сумління?