Ти моя тиша.
Ти ласка,
Ніжно-шовковий спокій.
Лиш єдиний цілунок залишиш,
Мені тепло у ночі бездонній.
Ніч довга,
Того часу й лукава,
Все довкола знесилює вітром.
Мені тепло, я знаю, на ранок
Я у домі, наповненім світлом.
Ти ж мій дім,
Де панує затишшя.
Лиш без тебе – я сирота.
Дозволь у тобі залишитись
На зими, на весни, літа.
Ти моя тиша.
Ти рівновага,
Терпко-німіючий опій.
Ні з ким цього не відчувала,
Лиш ти дарував мені спокій.