Забуту пісню, мабуть, не згадати...
Часи минулі, мабуть, не вернеш...
Не варто, мабуть, більше зволікати...
Шукай себе в житті! Мабуть, знайдеш...
Забуть невдачі! Мабуть, уже досить.
Роби на зустріч крок, мабуть, прийдеш...
Іди вперед, бо, мабуть, серце просить
Активних дій, і, мабуть, вже без меж
Бажання, мрії, мабуть, сподівання...
Та душу в пошуки, мабуть, вложи...
Зустрінеш, мабуть, ти своє кохання
Останнє, мабуть... Ним і дорожи!
7.11.2022