Написано на музику Наталки Давискиби
1.Світ гра перлами на долонях,
час огортає.
Знов кохання так б'є у скронях,
вас тримає.
За хмарами сонце зійде
і всіх зігріє.
І в серце натхнення ввійде
як мрія.
Приспів-
Ти шукав і знайшов
своє кохання до нестями.
І слова знов і знов
торкалися душі губами.
Ти чекав і знайшов
ці почуття жадав роками.
Буде вічною любов
У-у у-у з вами .
2.Час за вами йде непомітно
думками грає.
Як в долонях кришталь тендітний
усіх спокушає.
І ви ніби одні у світі .
Пристрасть,зізнання.
І назавжди тобой зігріте
кохання.