СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! СЛАВА НАВІКИ БОГУ! ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ ВОЛОДАРЮ СВІТУ! РОСІЯ – СВІТОВА БІДА.
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
СЛАВА НАВІКИ БОГУ!
ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ ВОЛОДАРЮ СВІТУ!
РОСІЯ – СВІТОВА БІДА.
росія – світова біда для всіх народів,
Бо звикла до своїх загарбницьких походів.
Для неї – звичай зло, а не Закон Господній.
Диявольська росія вийшла з пекла й – це не подив…
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
01.11.2022 р.
Написано удень – 14:44
Людина Бог-Святий Дух,
Майбутній Володар світу
Коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)