Почуттів барвисті скельця
у калейдоскопі серця,
обертаючись, складають
гарні враження та настрій,
що мінорність днів долають,
розквітаючи мов айстри –
візерунків тих строкатість
надихає, сіє радість...
У небесному привіллі
розгортає думка хвилі –
чарівничу силу має
плин подій астрономічних –
голос Всесвіту лунає
поміж оприсків* космічних...
Наче дощ зірковий – скельця
у калейдоскопі серця...
15.01.2020
*о́приск (діал.) - уламок
––––––––––––––––––
Ілюстрація:
Олена Саппа
картини із серії
"Космічні калейдоскопи"
––––––––––––––––––