Де Хасиди з палицями?? Хто ? Хто буде охороняти єврейські святині в Україні??
Де толпа хасидів??? Не можете взяти зброю в руки??? То візьміть палиці . І напишіть на них Імена Бога і Мошіаха !!! Ваш великий пророк Баал Шев Тов колись заснував хасидизм!!! Велике вчення !!! Зробіть це хоч заради Великого вчителя Тори!!! Зробіть щось! Хоч щось ! Наше діло праве і правильне ! Сьогодні ридав перед Семисвічником ! Ридав що будуть знищені синагоги і могили праведників в Україні... Жаль але доля всієї України в руках Ізраїлю !!! І насамперед ХАСИДІВ І ХАБАТНИКІВ!!! ПРИЇДЬТЕ!!! На Україну ! І допоможіть ! Ізраїль не допоможе??? Нащо тоді бути ЄВРЕЄМ??? МИ ОДИН НАРОД ОДНА ДОЛЯ! ДОРОГІ ЛЮБІ ХАСИДИ ВАШ ВЕЛИКИЙ ВЧИТЕЛЬ І ЗАСНОВНИК ВОЛОДІВ МАГІЄЮ! НЕВЖЕ КОЖЕН ХАСИД ЯКИЙ ЗНАЄ КАБАЛУ НЕ ДОПОМОЖЕ??? ЯКЩО НЕ МОЖЕТЕ ВЗЯТИ В РУКИ ЗБРОЮ ТО ВІЗЬМІТЬ ПАЛИЦІ ! ТАК БИ ЗРОБИВ БААЛ ШЕВ ТОВ! КОЖЕН ЄВРЕЙ ВІЗЬМЕ ЗБРОЮ В РУКИ В ЧАСИ МОШІАХА!!! АЛЕ ЗАРАЗ ТРЕБА ВЗЯТИ ПОСОХ-ПАЛИЦЮ В РУКИ! І ГРОМИТИ МОСКАЛЯ!!! АВТОМАТ НЕ ПОМОЖЕ ПРОТИ ПАЛИЦІ!!! ВИ ЗНАЄТЕ КАБАЛУ!!! АЛЕ ЯКЩО ВИ НЕ ПРИЇДЕТЕ ЗЛІ І З ПАЛИЦЯМИ З ІМЕНАМИ Б-ГА ТО В ЧАСИ МОШІАХА ВСІ ПІДЕМО ПІД СУД !!! ЄВРЕЇ ПОМОЖІТЬ !!! НАЙДІТЬ ТОЛКОВОГО ПРЕМЄР МІНІСТРА ! !! І ТОЛКОВИХ РАВВИНІВ ! НАША ДОЛЯ В РУКАХ ІЗРАЇЛЮ !!!