Знаменне викриття Ізіди,
Що осягнути не вдалось
У забобонах – ті мов хльост.
Та далі буде той, хто їде.
Буття є випробом на міцність
У світі, де підступна тлінь
Йде по п'ятах неначе тінь,
Бо має власну ненаситність.
Індиферентно й апатично
На вирок не чикає мить,
Майне повз люд, який ще снить
Розп'ясти істину публічно.
Під тиском миршавих флюїдів
В полоні поглядів мирських
У рамках сприйняття вузьких
Подоблюсь викритій Ізіді.
23.12. 2021
P.S.: На основі літературних праць Блаватської під назвою "Викрита Ізіда"
–––––––––––––––
Картинка з інтернету
–––––––––––––––