Привіт всім друзям України!
Вітання воїнам добровольцям!
Ми всі, як нація єдині,
В міцній співпраці правдоборців.
Ми не чекаєм перемоги,
Десь гріючись в м'яких диванах,
Ми творимо її, як Боги,
З "Небесної Сотні", на Майданах.
Ми не чекали манни з неба,
Зірок теж звідти не хапали,
Та наша справа недаремна,
Бо ми за ВОЛЮ помирали.
У світі нас іще згадають,
Книжки напишуть про героїв,
Хто бореться той виживає,
Готовий завжди він до бою.
Привіт героям добровольцям!
Вам вічна слава і пошана.
Ми українці - правдоборці,
А Україна нездоланна!