Який гнилий продажний світ, в якому вирішальні гроші, і тішаться москальські воші, ракетами нам шлють "привіт". Перечавити б наших гнид, які чіпляються за владу, війну навіяли крізь зраду - засяє сонцем краєвид!
ID: 963677 ТИП: ПоезіяСТИЛЬОВІ ЖАНРИ: ЛіричнийВИД ТВОРУ: ВіршТЕМАТИКА: Громадянська (патріотична) лірика дата надходження: 23.10.2022 23:13:21 © дата внесення змiн: 25.10.2022 01:30:09 автор: Lana P.
Проект ініційовано у 2002 р. київським поетом Євгеном Юхницею Правила щодо cookie