Втомились?! Звісно, що втомились.
Всі так втомились від війни...
Та вороги ніде не ділись,
Лютують, казяться вони.
Втомились слухати новини
Про вбивства, обстріли, біду:
Когось в будівлі привалило,
Когось шукають - не знайдуть.
Втомились жити на руїнах
Без світла, їжі та води,
Скитатись по чужих країнах -
Вернутися ж нема куди.
Втомились слухати сирени,
Щораз спускаючись в підвал,
Про близьких думати щоденно,
Боятись вибухів, завал.
Втомились ждати перемогу
Й коли та раша пропаде,
І тамувати біль, тривоги -
Немає ж спокою ніде.
Всім важко, всі уже втомились...
Та прошу, добре пам’ятай:
Дівчата й хлопці не втомились
Ті, що боронять рідний край!
Цей вірш з ряду найкращих. Звичайно що втомились,всі втомились. Але ті хто Там захищає нас безумовно втомились дуже сильно. Дай Бог їм сил,здоров'я і перемогу. ВЕЛИКУ ПЕРЕМОГУ!