/ вірш відправлено на Всеукраїнський конкурс "Золоте перо"
19.01.2024р./
ТИ- СИЛЬНА
Я плачу на світанні від новин...
Моя багатостраждальна
Україно...
Ти вкотре
Мусиш встати із колін і
Вижити!Перемогти
І не загинуть!
Ти маєш все для цього! Ти- свята!
Ти- сильна!
Ти одна така! Єдина!
Взірець Європі!
Дітище* Христа!
В тобі- царини
Справжньої Людини!
Ти вистоїш! Ти зможеш! Ти міцна!
Могутня! Славна!
Центрова і гідна!
Безстрашна,
Цілемудрісна,гучна,
Ти - справедлива!
Очевидна і свобідна!
Ти вкотре мусиш встати із колін!
І вижити! Перемогти!
І не загинуть!
Могуть твоя на тисяч поколінь
У просторі і часі
Нехай лине!!!
Могуть твоя на тисяч поколінь
У просторі і часі
Нехай лине!!
* дітище- тут= творіння
15.10.2022р.
👩🦰В.Мала.
ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА
💙💛