Дотягнутись долонею світла
Серед темряви складних часів,
Наче раптом торкнутися вітру,
Поміж листям верби що заснув.
Вірив, схованка буде надійна,
Тільки осінь оголює гілля.
Так і складність мине неминуче,
Свій залишивши певний урок.
А наскільки він буде болючим,
Це від дії залежить думок,
Яка в нас відбувається завжди,
Почуття їх чатують відважно.
Несучи і відвертості муку,
І відокремленості часом гніт
У яких буття запорука,
Почуття нам їх дарують політ
Як і Всесвіту нескінченному,
І життю нашому повсякденному.
13 жовтня 2022р.