Освіта з дитинства і на все життя для кожного є важлива, головна.
Світ пізнавати, явища природи і науки, які навіть неможливо перерахувати.
Вчитися собою володіти, манери , звички порядні виховати.
І жити в злагоді з собою і оточуючим світом, любити природу і людей.
Той досвід і знання,що нам дають викладачі-шановної професіїї творці
Авторитетет їх і пошану потрібно підтримувати,берегти. 2.10.22
Учителям у нашому житті відведена важлива роль.
Читати і писати починаємо ми з ними.
Иначим світ побачити, всі явища природи пізнавати.
Таланти, навики свої і вміння нові відкривати.
Екзамени вчимося здавати , а потім майже все життя здаємо теж.
Літа і канікулів разом з ними ми чекаємо, щоб відпочити...
Ідемо по життю різними шляхами, десять з них були шкільні.
Подяку і пошану заслуговують учителі 5.10.22