Є музика лісів. Є музика вітрів.
Є музика прощань. Є музика стрічання.
Є музика хрущів. Є музика струмків.
Є музика птахів. Є музика кохання.
Є музика вогнів. Є музика дощів,
Оркестрів і гуртів. Є музика поваги.
Є музика пера. Є музика добра.
Є музика вагань і музика відваги.
Є музика зими. Є музика весни.
Є музика снаги і музика знемоги.
Є музика, як сни. Є музика війни -
Боїв, утрат, сльози й салютів перемоги.
ЩАСТЯ
Щастя – це чути гармонії звуки,
Неба спивати ясну голубінь,
Міряти зустрічі після розлуки,
Злети мережити після падінь.
Щастя – це дихати (вміти!) любов’ю,
День загортати у фантик чуттів,
Двері щодня відчиняти здоров’ю,
З вітром у парі іти по путі.
Щастя – це пійманий тишею вечір,
Праця, що хлібом лежить на столі.
Ніч, що рікою лягає на плечі,
Мозок запрошує в сни-кораблі.
Щастя – це брати частинку від світу
І водночас нею повнити світ.
Миром мостити планеті орбіту,
Правду і честь одягати в граніт.