Є дещо дивне у житті -
Це почуття таємні.
Є необхідне в майбутті -
Це спогади приємні.
Буває, що зриває дах,
А є й щасливі миті,
Коли порядок у думках...
Живі, здорові й ситі.
Є доля в кожного своя,
Ніщо не випадково -
Є в когось ти, а в когось я,
Хіба це не чудово?
Але у мене ще щось є,
Воно завжди з тобою -
Душа і серденько моє,
Носи його з собою ❤