Хвилину тому моє серце рвонулося
і я подумав: "Зараз непідходящий час
одержати інфаркт і вмерти
посеред вірша", потім утішився
ідеєю, що я не чув ніколи ні про кого,
щоб він помер під час написання
вірша, подібно тому як птахи ніколи
не вмирають під час польоту.
По моєму.
Ron Padgett POET AS IMMORTAL BIRD
A second ago my heart thump went
and I thought, “This would be a bad time
to have a heart attack and die, in the
middle of a poem," then took comfort
in the idea that no one I have ever heard
of has ever died in the middle of writing
a poem, just as birds never die in mid-flight.
I think.