Ми не здаємося молодими
як раніше, хіба
що при тьмяному світлі
особливо при
м'якому теплому світлі свічок
коли ми говоримо
від щирого серця
Ви такий милий
і
Ви моя красунечка.
Уявіть собі
дві літні людини
поводяться так.
Цього досить
щоб зробити тебе щасливим.
Ron Padgett WORDS FROM THE FRONT
We don’t look as young
as we used to
except in the dim light
especially in
the soft warmth of candlelight
when we say
in all sincerity
You’re so cute
and
You’re my cutie.
Imagine
two old people
behaving like this.
It’s enough
to make you happy.