( вчора , прогулюючись,побачила каштан,на якому все листя уже в стані закінчення свого існування,чомусь ці дерева не перший рік хворіють.А з південної сторони розквітла одна гілочка і випустила абсолютно здорове листя і білу , прекрасну , квітучу свічку.Як пройти повз такої чудасії?? )
***
Один в полі воїн-
Теж сила квітуча!
Вперед закликає,
"стендап" неминучий.
Дарма, що
Сусіди загинули вже.
Всерівно
Я квітну ,
Буяю,
Авже ж.
Стійкий,
Камінний ,
Невмираючий
Грот,
Повсталий
Із попелу,
Вкраїнський
Народ!
Буяю, ятрю,
На всі боки
В цвіту!
Прославте,
Віншуйте
Мою простоту!
-нас не зламає
Війна і полон,
Вірусний ковід,
Чи погодний пістон.
Є ми і будемо,
Що б не було!
Вічне , живе,
І незламне
ЗелО !!!
Алілуя, тобі Слава!
Алілуя, амінь!
Алілуя, тобі Слава!
В полі воїн один!!!
22.09.2022р.
👩🦰В.Мала