Ти дивись на мене ТАК частіше,
Грай очима зі мною,
Посміхайся поглядом своїм,
Будьмо із тобою ніби в змові!
Ти мене запроси на зустріч,
На по бачення, на таємне.
Я, можливо, тобі відмовлю,
Поведуся не дуже чемно.
Запалю тебе й твоє серце,
Ти спіймати мене захочеш,
Заспіваю веселу пісню,
Зупинюсь на мажорній ноті.
Уявляю тебе й радію.
Згадую сни свої і дивуюсь.
Може я досі сплю? Зрозуміти б.
Та все одно я тобою милуюсь.
Я веселку тобі на малюю,
Наповню барвами життя твоє.
Ти тільки дивись на мене ТАК частіше!
Та будь поряд зі мною.
Серпень 2007