За обріями штормовими
Кишить рибальський хліб…
Дарами Посейдона скоро
Вже ванни наливаються засолом
І Херсонесу повниться агора,
І пахне рибою весь світ…
Міняли вилов на зерно,
На Херсонесу славного вино,
На срібні й мідні грошей номінали,
Які труди рибальські фіксували…
Рибалки смілі люди, прості,
У домі своїм рідкі гості…
Рибальські ладять знову снасті,
До промислу готуються човни
Й шукати знов рибальське щастя,
Як назавжди, пливуть вони…
графіка Володимира Адєєва(Севастополь)