я йшов по узбіччю якоїсь занедбаної дороги, яка, мов квітка гарячково зів'яла від занедбалості минулих господарів.
в моїй крові було стільки опіуму, що місцевий шериф одразу б вистрелив мені у скроню. я перепробував усі види наркосвят: від трави до крокодила.
коли я був 8-річним пиздюком, мій старший брат з друзями в туалеті палив травку і я, запрошений на урочисте посвячення у дегустатори, вперше спробував заборонений плід.
я був малим і я мало що пам'ятаю.
але вже у 14 я нюхав фен і знав, як справлятися з приходами та марево, що з'являлися під час куштування лсд і єшок.
одного разу мій кореш Джош майже не відкинувся після чергових спроб знайти кайф.
ми відкачували його лимоном. трішки порегатовши з його контуженого обличчя, ми, як справжні знавці нашої справи, не викликали 911, а роздягли його і кинули у холодну ванну. йому мало стати краще.
він довго ще приходив до тями після тої бурхливої вечірки.
подейкують, він став зожником і працює десь адвокатом у Сан-Франциско.