сон — царство медитацій та внутрішнього спокою.
тиша. усе народжується з неї.
кожен подих, звук, слово.
уві сні.
в такому незахищенному просторі відбуваються класні подорожі до Пекла, Раю, минулого, майбутнього та інших світів.
я там була, я знаю.
ми літали над Пеклом диявола, де насильників розщіпляли на атоми у котлі з кип'ятком і знову, знову, знову повторювали цей обряд.
духи ж там мають подобу біло-прозорого пакету.
на дітей падають тяжкі речі з неба.
бачила минуле. як науковець з окулярами прихистив свою дружину-графиню в катакомбах, бо влада совєтів шукала її, щоб вбити. вонв мала чудесне рожеве плаття.
бачила й майбутні попередження, де Медді зламав руку. а він не повірив. і через два тижні він зламав руку, бо п'яний побився із зупинкою.
що забереж із собою в потойбічні мандри?