ІВАНУ ЛЕНЬОВІ - лідеру гурту «KOZAK SYSTEM»,
лейтенанту спецпідрозділу патрульної поліції
присвячено
Немов вогонь, як ураган,
Цей чоловік, Леньо Іван.
Співає – будиться вулкан,
Стають лелеки у аркан,
Чуття беруть вагу і ріст.
А ще ж він – акордеоніст!
Цей інструмент в його руках
Гуляє так, як в небі птах,
Зве люд у скач, у плач, у сміх,
Промінить сонце, сипле сніг.
Іван – у всьому ідеал.
У зло встромляє він кинджал.
Добру жме руку міцно він.
У нього серце, наче дзвін .
Живе в цім серці рідний край,
Печеться друзям коровай.
І музикант Леньо, й борець.
Ворог прийшов (хай йому грець!),
Іван на захист краю став,
До патрполіції пристав.
Дух підіймає він бійцям
І волонтерить без кінця.
По селах їздить і містах,
Підносить ввись надії стяг,
Просить до дій точить косу,
Збирає гріш для ЗСУ.
Ще байкер, книголюб, плавець
Він! І в політиці знавець!
Багатогранний чоловік!
Хай буде довгим його вік!