Кохаючи,не відречись
Від серця,що вселяє віру,
Бо це любові вища міра,
Душі щемливий пагінець,
В якому є життя вінець...
Кохаючи,не відречись
Від щастя світлої надії,
Буть Ангелом у моїх мріях,
Від уст солодких і зіниць,
Аби не впав від зради ниць...
Кохаючи,не відречись
Від сили,що здіймає ввись,
Від зір,що нам турують шлях ,
Що захистять від злих вітрів
Звінчають тайнами Богів!