Шепочу тобі на вушко
Я секрети без кінця.
Ти ж – стрибаєш одчайдушно,
Гра сподобалася ця.
А бабуся знов: Не варто
Так скакати в спеку нам.
Й винесла – дивися, Марто –
Нам якого кавуна!
Їсти я люблю червоне,
А зелене – ти з’їси.
Поряд каркають ворони,
Так канючать їх баси!
Біла кізко-чепурушко,
(Розумієш ти ж бо все!)
І даєш великодушно
Скибки ті… Їси сінце.
Перекус в усіх на славу!
Чути ніжне твоє: бє-е-е!
Подружко моя білява,
Згадую теплом тебе!