Цвіркун сюрчить посеред ночі гучно,
І місяченько народився поміж хмар,
Що принесуть дівочі сни пророчі,
Зірки над річкою,Над вухом дзизь- комар.
На кладці очерет Піднявся вгору,
Линки вистрибуюють , хлюпочуть по воді,
Собаки гавкають,А котики в заторі
Вилизькують реберця молоді.
Вкраїнська ніч,І зорі дуже низько,
Як можна спати,Дивлячись на це?
Хоч грім війни за річкою і близько
Та соковите й сміле деревце
Росте й ростиме всупереч усьому,
І що до того Застарілій втомі?...
Плетись, клото життя У світлу даль...
31.07.2022р.
👩🦰В.Мала
💙💛