інфразвук може призвести до больових відчуттів, страху, паніки, нудоти та блювання, загалом, до поганого самопочуття. ультразвук на 1 Мгц використовують у медицині та біологічних дослідженнях. ти кажеш, що хвилі танцюють, бо в них нема ніг. вони стали янголами та колихаються в чутних звуках, і якщо часто їх слухати, можна зійти з розуму, або підпортити свій слух. лікуєш одне — захворієш на інше. математика. закон життя.
гнали гнучкі канати, бо не було де спати.
драцени не люблять сонце і постійну вологість.
живеш один і колись це було твоєю мрією, а зараз плюєшся жовчами благань і ненависті, бо холодно.