ти відлуння голосінь, що живе від мене за 50 кілометрів. 50 довгих і нудьних кілометрів, що, чесно кажучи, безглуздям, могли сподобатися такій стихійній та вітряній людині як я. і я б йшла до тебе у несамовиту спеку босоніж, моя шкіра вкривалася б пухлинами маклури поміфери, що так в'язко приліпає до дитячого рота під виглядом каші, яку ніхто не їсть, бо вона вже вкрилася плівкою. екстракт мелісси та ромашки мав би заспокоїти мене та дати сил на новий день, але десь мелалевка загинула під натиском вагань, що так і не вирішила, йти чи не йти, робити чи ні, і ти також згасаєш, як мертве полум'я від вологого сірника.