***
Тримайся, воїне! Нелегко, знаю,
коли із ворогом бої запеклі.
Ті відчуття страшніші, ніж у пеклі,
Усесвіт твій молитвою тримаю. 25.05.22
***
Шепоче місяць увві сні:
"я рани всі загою",
нестерпно бути на війні -
ось там, на полі бою.
***
Не операція воєнна, не війна -
це геноцид народу України,
де кожна дія оркоката руйнівна
шматує нас - і скрапують рубіни... 11.07.22
***
В атаках зорі, наче ос рої, -
вкусити б Місяця цитринку.
Скажи, на Сході, як ішли бої,
ти відчував мою підтримку?
***
Болить моє серце, болить,
і кожна карбується мить,
злітає у сонцеблакить -
допоки війна ще гримить.
***
Розквітло в ліліях озерце,
коли торкнулися крильми -
я розтопила Ваше серце,
зашкарубіле від війни.
***
Коли єднаються два промені тепла,
підсвічують яскравістю обом дороги -
тоді ущент зникає повсякдевна мла,
миттєва радість позбавляє нас тривоги.
***
Світ вишкребеться із облуди -
опісля злої ночі день воскресне,
Вкраїна оживе, і крига скресне -
появляться нові споруди,
і будуть люди!