Я маю ще сказати,
Скажу і не змовчу.
Ми маємо єднатись
Не тілько від плачу.
Назавжди залишити,
Не наша доля, ні!
Ми маємо єднатись,
Як з'єднані пісні.
Колись уставши ранком,
Де сонце вже в горі.
Нам треба повертатись
До нашої землі.
І серце наче квочка,
Кудахче навмання.
І звісно все тріпоче,
Як стихнеться земля.
Я маю розповісти
Єдиній цій землі:
Нема тебе барвистій
На дальній чужині!
Кохаюся в любові,
В любові признаюсь.
Назавжди залишаюсь,
Назавше полишусь.
Заквітне та засяє
Не орана блакить.
А Україну мати
Не можна не любить.
Тризуб на захист стане
Щасливої землі
І оркам з оркастану
До нас вже не дійти.
Ангелики на стражі
Всі крила розвернуть
І нашу Україну від лиха відведуть .
11.07.2022