Не літає у зграї
Хижий птах бойовий;
Йде один, поспішає
По стихії своїй.
В небі шуму не треба;
Шум - завада лиш там...
Птах турецького неба
Йде на поміч братам.
Приспів:
По синьому небу, з отарами хмар,
Бродяга небесний, летить Байрактар.
Охочий до бою, озброєний птах
Ворожою кров'ю і смертю пропах.
Хиже око пташине
Бачить Zе на броні.
Кренить корпус машина -
І колона в вогні.
Гіацинти і РЕБи
Розлетілися вмить.
Птаха далі по небу
Над полями летить.
Приспів.
На позиціях тиша.
Догоряє броня.
Тихо злаки колише
Ранок нового дня.
Відлітає поволі
Сіра птиця увись.
Розсип брухту у полі
Був Армата колись.
Приспів.
Гасять орки пожежі
І відходять назад...
На бетон обережно
Сів літак-автомат.
Про мандрівку у хмарах
Є на відео звіт.
Йде хижак до ангара.
Пахне липовий цвіт.
Классно! (Но что-то мне напомнила мелодию - https://www.youtube.com/watch?v=yd-up8roP5s&t=210s
Наверное ошибаюсь, но на всякий случай проявляю бдительность )), бо настроение последние дни не в дугу, особенно после разговора с Л. Ивановой, (она в 450 метрах от того места живёт, где обстреляли),