"Хотеть - это дело тел,
а мы друг для друга души"
Марина Цветаева
Не підходь, не дивись без зізна́ння,
Хай залишуться струни в напрузі.
Бо хотіти - це справа кохання,
А ми один одному - друзі.
І нехай вже у вухах шумить,
І хай тиск прибирає магічність.
Бо хотіти - це ли́ше на мить,
А ми один одному - вічність.
І криваво-червоне все тло,
З крапель поту з'явилась калюжа.
Бо хотіти - це літнє тепло,
А ми один одному - стужа.
Вже не видно ніяких світил,
Й прикидатися далі не дужі.
Бо хотіти - це вигадка тіл,
А ми один одному - душі.
Нависшая в небе хмарь
Вот-вот упадет на плечи.
Коль переведёшь букварь,
С Цветаевой станет легче?
Макс Дрозд відповів на коментар Zorg, 08.07.2022 - 15:23
Дякую за неординарну пропозицію, проте мені й так не складно)
Zorg відповів на коментар Макс Дрозд, 08.07.2022 - 15:38
Ну, те що вам не складно, то мені не зрозуміло.
Це я до того, що є такі речі, до яких не можна торкатися без певного досвіду, бо прийдуть такі, котрі розбираються у поезії. Чи ви тільки для дурнів пишете. Не маю бажання образити вас й ваших читачів, але , як то кажуть у нас в Україні, вийшло: ср@ла, мазала, гадала. Вибачайте за такий відвертий коментар.
Макс Дрозд відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
І тим не менше.
Якщо для дурнів (на ваш погляд) - хай буде так.
Абсолютно немає за що Вас вибачати, бо ні грама не зачепило)