знов заходжу на твою сторінку
наче в нас все добре
написати мені ліньки?
у житті тьмяні цінобри
щось залишилось до тебе
у житті минулому
і цікаво, з ким ти, де ти
та мене накрило кучугурами
і твоя перемогла,
хай в вас буде мир, хтозна
але я для тебе
більше не відкрита.
16.12.2021