Поспішаю я до дому,
Запах з кухні вже віщує:
"Мама варить макаро-о-они!"
Страва ця мені смакує.
Макарони макарошки
Хочу з'їсти ще хоч трошки.
Це найкраща в світі стравка,
Як же можна без добавки?
Знаю, це не випадково
Хтось придумав макарони.
Це, щоб діти добре їли,
Додавали тілу сили.