Любий хрещенику, щиро вітаю!
В день цей родився на світ!
Молюсь за тебе і Бога благаю,
Щоби тебе уберіг,
Щоби дав витримки, сили, терпіння,
Віри у завтрашній день,
Щоби мої молитви і моління
Наснаги додали й натхнень.
Ангел-Хранитель йшов поряд з тобою
Й завжди за руку тримав,
І накривав щоб крилом під час бою,
Та вберігав, і спасав.
Доля здоров’я щоб лляла рікою
Завжди на стежку твою,
Вірні, надійні щоб друзі з тобою
Поряд були у строю,
Щоб перемога скоріше настала,
Всі ми позбулись біди,
А Україна в віках процвітала
Й діти не знали війни.