Православні , а так і не скажеш..
Дуже легко усіх вбивають,
Кажуть, ніби наша провина,
А вони лише помагають.
Ніби з шляху зійшли, відбились.
Відвернулись від бога, від віри,
А самі нас вбивають, катують,
Мов диявол чи хижі звірі.
В них не діють закони божі,
Їх немає в руському мирі,
А з дзвіниць не лунають дзвони,
Чути постріли наче в тирі.
У молитвах немає бога,
Сатана там усім керує.
Біль, страждання-це їм як миро,
А від правди воно лютує.
Православні, а я не вірю!
І нехай там себе рятують.
В нас тут вибухи, крик та сльози.
В їх молитвах добра не чую!
01.07.2022.
by Shtuka Yaroslav
Це не православні, бо в Оркії релігія як така відсутня! Придаток рашистької держави - ось хто оті служителі диявола в ризах! Сильно та корисно для отих ПМ-дятлодовбів!)))
Пане Олексо, приємно що завітали.дуже вам дякую за чудовий відгук.я сумніваюся що вони зрозуміють хоч щось.я вже чув в свою адресу що такі вірші гріх писати.що це богохульство.